Lehtiartikkeli Savon Sanomat 28.11.2021

Kauraparran nimi kuvastaa myös tekijäänsä jolla on ollut parta "lähes syntymästä saakka". "Parta on pyhä asia, se saa kasvaa aina. Ja se jää mieleen. Myös Kuuraparta-rallatus on tuttu. Sitä ehkä voidaan hyödyntää tässäkin", nauraa Simo Pasanen...  Kuva: Paula Pohjamo

- Tuskin tämäntyyppistä, näin laadukasta tuotetta on valtamertenkään takana. Gluteenitonta kauraa ei käytetä maailmalla yleisesti paljon ja tässä on erittäin hyvä ravintosisältö. Tämä on merkittävä tuote verrattuna isojen valmistajien tuotteisiin, selventää Lehikoinen, joka työskenteli Keliakialiitossa yli kymmenen vuotta... Kuva:Paula Pohjamo

Korona-aika on ollut haastava monelle yritykselle ja moni on menettänyt työpaikkansa; usko tulevaan on ollut koetuksella. Simo Pasanen päätti toimia toisin ja lähti rohkeasti yrittäjäksi korona-aikana... lue koko tarina täältä https://www.tastesavo.fi/blogi/